Rólunk

Vállalkozásunk 2013 óta foglalkozik üzleti szimulációs tréningekkel, a holland GamingWorks BV akkreditált partnereként (CDP – Platinum Partner).

Platinum Partner

Célunk, hogy tréningjeinkkel olyan ismereteket adjunk át a résztvevőknek, amelyeket haszonnal tudnak alkalmazni a mindennapi munkájuk során.Számunkra fontos, hogy ügyfeleink jól érezzék magukat, ezért ezen szimulációs alkalmakat igyekszünk egyaránt vidámmá és izgalmassá tenni.

Reméljük hamarosan találkozunk Önnel is!

Mivel foglalkozunk

Elsősorban gyakorlatorientált, üzleti szimulációk lebonyolításával és értékesítésével, amelyeket a holland GamingWorks BV multinacionális cégek, kis és középvállalatok részére fejlesztett ki, annak érdekében, hogy elősegítsék a szervezeti fejlődést vagy elindítsák a pozitív változásokhoz szükséges és hasznos folyamatokat.

Csapatunk feladata, hogy a beérkező érdeklődést követően:

  • felmérje az ügyfél tényleges igényeit (elérendő célok, résztvevők stb.),
  • az egyedi igényeknek megfelelően a szimuláció konfigurálása (létszám, fókuszterületek),
  • szükség szerint leszervezze a helyszínt és a tréning teljes napját (technika, catering stb.),
  • végrehajtsa a szimulációt az ismert céllal és résztvevői létszámmal,
  • kiértékelje a csapat munkáját és teljesítményét, javaslatokat tegyen (módszertani, keretrendszeri stb.)
  • szükség szerint visszajelzést küldjön a megbízó részére (egyéni és csapatra vonatkozó).

Fontos, hogy már a kapcsolatfelvételt követően lehetőségünk nyíljon az igények felmérésére és közösen meghatározhassuk azokat a célokat, amelyeket el kíván érni a szervezet a szimuláció megvalósulása által. Ez általánosságban lehet egy szórakoztató csapatépítő, egy komolyabb szakmai, módszertani tréning, ahol valós események között kell helytállnia a résztvevőknek. Sőt a kettő együtt, „okos-csapatépítő” -ként is elérhető, ahol amellett, hogy jól szórakozik a csapat, az adott módszertani vagy keretrendszer elméleti részei is helyet kapnak a teljes szimulációs napban.

Esetenként előfordulhat az is, hogy a megrendelő cég kiválasztás előtt áll és szeretné, ha a felvételi elbeszélgetés mellett megbizonyosodhatna a jelöltek együttműködési, kommunikációs és szakmai kvalitásairól egyaránt. Ehhez az Assessment Center-ként történő felhasználást javasoljuk, ahol a szakemberekkel közösen együtt dolgozva értékelhető ki a résztvevők teljesítménye. Belső képességek felmérése és fejlesztések (Learning & Development) céljára szintén alkalmas az üzleti szimuláció.

Munkatársaink

Vályi-Nagy Péter

Vályi-Nagy Péter

(Üzleti Szimulációk – Ügyvezető, üzleti szimulációs szakértő)

Több mint 20 év informatikai és 10 év vezetői tapasztalattal rendelkezem. Szimulációs tréningekkel és módszertani oktatásokkal 2013-ban kezdtem el foglalkozni. Az eltelt év alatt egyértelművé vált számomra, hogy mindennek a középpontjában az EMBER áll, akit bátorítani, elismerni, felhatalmazni szükséges ahhoz, hogy a benne rejlő képességei birtokában kiváló eredményekre legyen képes. A szimulációs tréningjeim, oktatásaim és ITSM tanácsadási tevékenységem során ezen alapelvek számomra az elsők. A többi már megy magától!