Szimulációs utánkövetés

A szimulációs workshopok minden szerénytelenség nélkül állítjuk, hogy egy adrenalin-löketet adnak a résztvevőknek, esetenként kifordítva őket a komfortzónájukból.
Amellett, hogy ez bekövetkezik, többnyire olyan ötletek, megoldási javaslatok is a résztvevők látókörébe kerülnek, amelyek a mindennapi munkájukban, projektjeikben sikerrel hasznosíthatók lennének.

Az utánkövetés egyrészt ebben, másrészt a szervezet azon elhatározásában adhat segítséget, amikor irányba szeretné tartani az újonnan indított digitális transzformációs, szervezeti változással járó fejlesztéseit vagy egy olyan IT projekt folyamatot, amely kritikus a vállalat és annak ügyfeleire nézve.

Cégünk több éves tapasztalattal és szakértelemmel segítheti, támogathatja ezen projekteket, amelyeknél a „best practices”, azaz iparági bevált gyakorlatokat követve támogatjuk a szervezet vezetőinek, munkavállalóinak a tevékenységét workshop jellegű látogatásokkal. Ezen látogatások alkalmával az előzetesen elkészített akcióterv elemeit vesszük elő és igyekszünk közösen a lehető legoptimálisabban megtervezni a következő lépéseket, az erőforrásokat, valamint az addig elvégzett munka ellenőrzésre kerül.

Az utánkövetés elsődlegesen az operatív csapat tevékenységeit kívánja optimalizálni és közös kommunikációval, valamint együttműködéssel segíteni a célok sikeres teljesülését.

Szimulációs utánkövetés