Apollo 13™

by GamingWorks

ITIL szolgáltatásmenedzsmentkommunikáció

Töltse be a houstoni irányítóközpont bármely kritikus pozícióját és mentse meg a legénységet! Vegyen részt a NASA legsikeresebb kudarcának szimulációs feldolgozásában és vigye haza a tanulságokat, amelyeket a napi munkája során is sikerrel használhat!

Letölthető ismertető anyag magyar nyelven:

Letöltés

CÉLKÖZÖNSÉG:

A szimuláció az alábbi 8-12 fős csoportok részére hasznosítható.

Azon Vezetők és Szakemberek részére akik:

  • meg szeretnék tapasztalni a folyamatalapú munkavégzés előnyeit,
  • azonosítani szeretnék a házon belüli fejlesztendő területeket,
  • az elméletet kívánják átfordítani gyakorlati tudássá (pl. ITIL).

Csapatok részére, akik:

  • együttműködésüket és kommunikációjukat kívánják fejleszteni
  • jobban teljesítő csapattá szeretnének válni.

TANULÁSI CÉLOK:

A tanulási célok nagyban függnek attól, hogy mi az, amit a szervezet el kíván érni, illetve hol tart éppen az ITSM bevezetésében, amely során a nehézségeit orvosolni szeretné. Néhány cél, amely a tréning segítségével elérhetővé válik:»hogyan alkalmazzuk a folyamatos szolgáltatásfejlesztést pragmatikus módon és ezhogyan váljon kollégáink részére mindennapos gyakorlattá,»hogyan integrálhatjuk a “4P” elemeit (Emberek, Folyamatok, Termékek és Partnerek),hogy értéket biztosítson a szervezetünk számára,»hogyan tudnak a jó menedzsment eszközök segíteni a munkafolyamatok kezelésébenés irányításában, valamint a tudásmegosztás támogatásában,»hogyan tudjuk hatékonyan kommunikálni a világosan meghatározott feladatok,szerepek és felelősségek fontosságát.

AGILIS SZOLGÁLTATÁSMENEDZSMENT

Napjainkban az informatikai szervezeteket egyre inkább arra ösztönzik, hogy az IT Szolgáltatás menedzsmentet tegyék “agilisabbá”. Noha nem teljesen erre a célra terveztük a szimulációt, olyan koncepciók feltárására is használható, mint például az “Ügyfél hangja”, “Veszteségek”, “ITSM Kanban”, “Minimális életképes folyamat”, “Retrospektív és stand-up”.
A konkrét, testreszabható tanulási célokról előzetes egyeztetés szükséges GamingWorks partnerünkkel.