One-way ticket to the Mars

Küldő fél: a SPACE-Y tulajdonosi kör és menedzsment
Címzett: a MarsLander küldetés minden résztvevője

Üdvözöljük a SPACE-Y vállalatnál! Cégünk folyamatosan a világűrt szemléli, ezért fontos számunkra, hogy az ezen tevékenységünk alatt elért eredményeinket vagy akár magát a mért adatokat elérhetővé tegyük mindenki számára, aki érdemben szeretné vizsgálni a jövőbeni lehetőségeket. Ügyfeleink kutatóintézetek, egyetemek, főiskolák és szakértők, akik elkötelezettek, hogy választ találjanak a galaxisunk nagy kérdéseire.

A legújabb küldetésünk a MarsLander II., amely keretén belül leszállunk a Marsra. Ám mielőtt ezt megtennénk, a szerencsés időzítés következtében, lehetőségünk lesz találkozni a Hardy IV üstökössel, amelynek a csóvájából nyert adatok kiemelkedően hasznosak lehetnek a kutatással foglalkozó ügyfeleink számára. Sajnos mivel időszorításba kerültünk, így bizonyos ellenőrzéseket nem tudtunk végrehajtani a küldetés indulását megelőzően, sőt több olyan problémát is azonosítottunk, amelyek a későbbiekben kisebb fennakadásokat okozhatnak a küldetésünk során.

Úgy gondoljuk, hogy Önök mindannyian képesek olyan munkát végezni, amellyel eredményessé tehető ezt a küldetést is. A szerepkörök teljes felelősséget kívánnak meg, ezért kérünk mindenkit, hogy igyekezze feladatát a lehető legnagyobb gondosság mellett elvégezni, hiszen mindenki munkájára ugyanúgy szükség van a szervezetben! Fontos, hogy vitassák meg a lehetőségeket illetve a küldetést fenyegető kockázatokat és ennek megfelelően hozzák meg döntéseiket. Használják ki a Terméktulajdonos képességeit, hogy kellőképpen priorizálva legyenek az elvégzendő tevékenységek, ám fontos, hogy technikai és technológiai oldalról se legyenek elmaradások. Fordítsanak kiemelt figyelmet és erőforrást a jelenlegi ügyfél és fogyasztói igényekre, de mérlegeljék az újonnan érkező Feltörekvő technológiai megoldások használhatóságát. Ismerjék meg a Szolgáltatásmenedzser által ajánlott szolgáltatásfejlesztési tevékenységeket is, amelyek felhasználásával jelentős erőforrások szabadulhatnak fel az egyes csapatoknál, hiszen a régebbi rendszerek üzemeltetése vagy a manuális tesztelési eljárások komoly energiát emésztenek fel.

A fentiekhez kapcsolódóan kérjük, hogy az Szolgáltatási megállapodás betartása mellett figyeljenek oda, hogy a bevételek elérjék a 8 millió dolláros szintet és az ügyfeleink elégedettsége elérje a 75%-os szintet. Ez legfőképpen az Értékesítési vezető egyik legfontosabb feladata, ám fontos, hogy ne felejtsék el, hogy ez mindannyiuk felelőssége!

Sikeres küldetést!

a SPACE-Y menedzsmentje

A szerzőről:

Üzleti szimulációs partner, ITSM tanácsadó, ITIL®4 MP/Expert és akkreditált oktató

Vályi-Nagy Péter