Gondolkodjon csapatban és oldja meg játszva a legkomolyabb problémákat az üzleti szimulációk segítségével!

Most 15%-kal kedvezőbb áron!
(2021. július 1-től)


Mi az üzleti szimuláció?

Egy cég sikeres működésének záloga nem más, mint az együttműködés. Ha egy szervezeten belül minden osztály közösen járul hozzá a vállalat teljesítményéhez, biztosak lehetünk abban, hogy gépezet olajozottan fog működni. Az eredményességhez azonban mindenki munkájára szükség van.

 

Ha egy csavar meglazul, akkor idővel széthullik az egység, és csődöt mond a stabilitás.

Ha a cégen belül nem működik a kommunikáció, ha hiányzik az együttműködés, ha az információ áramlása nem megfelelő, akkor a működés egyértelműen veszélybe kerül. Ha az egymás mellett ülő kollégák nem egy célért dolgoznak, ha nem forrtak össze egy jól működő csapattá, a vállalat rugalmatlanná válik. Nem tud reagálni az új idők új kihívásaira, és nem tudja kezelni a váratlan szituációkat.

Gyakorlatias tréningjeink során bemutatjuk azt, hogy egy cég méretétől függetlenül hogyan lehet képes hatékonyan idomulni digitális világ kihívásaihoz, és hogyan győzheti le a modern kor problémáit.

Érdekel

 

Miért érdemes részt venni üzleti szimulációs tréningjeinken?

A mai világ a digitalizációnak köszönhetően elképesztően felgyorsult. A változás elkerülhetetlenné vált, és csak azok a cégek tudnak talpon maradni, akik képesek alkalmazkodni a folyamatos átalakuláshoz.

Ez egy olyan kihívás, melyet nem lehet kizárólag pénzzel, valamint száraz tananyagokon alapuló, elméleti oktatással, tréningekkel megoldani. Mi ugyanis abban hiszünk, hogy minden szervezeti változás vagy kultúrafejlesztési projekt közepére az embert kell állítani.

Az üzleti szimulációk:

 • a napi feladatok során hasznosítható tudást adnak;
 • segítik az új munkamódszerek elsajátítását;
 • szórakoztató körülmények közt kovácsolják össze a csapatot;
 • feloldják a napi munkavégzés nehézségeit.

Az általunk kínált lehetőség tehát egyszerre érdekes és hasznos. Úgy épít, hogy közben szórakoztat is. Úgy szolgálja a cég érdekeit, hogy közben a dolgozóknak agilis tudást, egy életen át hasznos, gyakorlatias látásmódot ad.

Ez már csak azért is fontos, mert a munkavállalókat manapság nem kizárólag a pénz motiválja. Az, hogy egy munka emberi oldalról jövedelmező legyen, legalább annyira fontos, mint az anyagi szempont.

Éppen ezért fontos megteremteni az inspiráló, motiváló munkakörülményeket.

Olyan tapasztalatot kell adnia a dolgozóknak, ami nem csak a vállalat szempontjából hasznos, de személyes motivációt is jelent. Ami a munkahelyi kultúra építése mellett az egyéni képességek fejlődéséhez is hozzájárul.

 

Hogyan működik?

Az olvasás és a tantermi képzés segít a tudás megszerzésében, ám a gyakorlatok által megismerhető minták és helyzetek sokkal mélyebben rögzülnek a memóriában. Az üzleti szimulációk teljesítése során a résztvevők éppen ezért a tapasztalati tanulás módszerével kerülhetnek új, hasznos képességek birtokába.

Ezeket pedig később éles szituációkban hatékonyan alkalmazhatják.

A teljes, 1 napos szimuláció általánosságban 3-4 fordulóból áll. Ezek teljesítése közben a résztvevőknek lehetősége van a hibázásra, az őszinte gondolatok kimondására és a fokozatos fejlődésre. A cél, hogy a résztvevők az itt megtapasztalt módszereket képesek legyenek a mindennapi munkájuk során is hatékonyan alkalmazni. A tréningek ezen kívül a szervezeti érettség megismerésében, a hiányosságok láthatóvá tételében is segítenek.

 

Szórakoztató, de nem csak játék

Az üzleti szimulációk egyik nagy előnye, hogy szórakoztató és izgalmas módon tesznek elsajátíthatóvá új, rendkívüli fontos képességeket. Éppen ezért akár „okos-csapatépítőként”, hasznos közösségi kikapcsolódásként is értelmezhetők.

 

 

Fontos tudni azonban, hogy nem játékról, vagy egyszerű játékosított tanulási tevékenységről beszélünk. Az üzleti szimulációk világa túlmutat ezen.

A szabadulószobákhoz hasonló, interaktív programok megmozgatják az elmét, szórakoztatnak, és kellemes emlékeket szerezhetünk általuk. Az üzleti szimulációk segítségével azonban az egész napos élmény tapasztalattá válik, hasznos, a mindennapi munka során felhasználható tudást kaphat a kezébe.

Tréningjeink érdemi információkkal szolgálnak az új, mára már elengedhetetlen munkamódszerekről, úgy, hogy egy cég bőrébe bújva, valós környezetet szimulálják az éles helyzeteket.

Ami egészen biztos:

 • a résztvevők nem fognak unatkozni;
 • rengeteg hasznos dolgot tanulnak;
 • a tréningek gondolatébresztően hatnak a szervezetek vezetőire, döntéshozóira egyaránt.

 

Milyen szimulációk közül választhatok?

A MarsLander® a legnépszerűbb munkamódszerek megismertetésének lehetőségét nyújtja a SPACE-Y űrközpont egyes szerepköreiben. A szimuláció hasznos lehet azon szervezeteknek, akik szeretnének változtatni a cég eddigi gondolkodásmódján vagy munkamódszerén. Ehhez segítségül hívjuk a DevOps, Agilis gondolkodásmódot és a Lean alapelveit.

Mentsük meg a Parts Unlimited cég működését agilis módszertanok használatával és tegyük hatékonnyá az IT működését!  A The Phoenix Project Gene Kim, Kevin Behr és George Spafford regénye alapján készült szimuláció, mely egy informatikai osztály működésének fontosságát mutatja be a szervezet egészére vetítve, DevOps alapokon.

Töltse be a houstoni irányítóközpont bármely kritikus pozícióját és mentse meg a legénységet! Vegyen részt a NASA legsikeresebb kudarcának szimulációs feldolgozásában és vigye haza a tanulságokat, amelyeket a napi munka során is sikerrel használhat majd! Az Apollo 13™ az 1970-es NASA küldetés életre keltése, mely az elejétől a végéig egy izgalmas, dinamikus szimuláció.

A The Challenge of Egypt visszavisz Egyiptomba, ahol a Fáraó túlvilági létét biztosító építmény kivitelezését kell projektmenedzsment oldalról támogatnia. Vegyen részt a fáraó piramisának megépítésében, projektrésztvevői, beszállítói vagy tanácsadói pozícióban! Kezelje csapatával agilis módszertan szerint a projektet és a felmerülő üzleti igényeket.

A szimulációk legtöbbje 8-12 fős csapatokban játszható, de bizonyos feltételek teljesülése mellett ez igény szerint bővíthető.

 

Kiknek ajánlott az üzleti szimuláció?

 • Akik szeretnének a folyamatosan változó, digitális világban érvényesülni;
 • akik szórakozva szeretnének hasznos tudást szerezni;
 • dolgozóknak és cégvezetőknek, akik hisznek a támogató vezetésben, és maguk is igyekeznek a csapattal együtt fejlődni.

Az üzleti szimulációs tréningek minden cég számára hasznosak, ha szeretnének megújulni és új munkamódszereket megismerni, vagy egy épp akkor, ha már megrekedtek egy új szolgáltatásmenedzsment bevezetésben és nem tudják az elméleti ismereteket gyakorlati, a napi munkában működő tevékenységekké konvertálni.

A szimulációkon bárki részt vehet, a lényeg, hogy kellő nyitottsággal álljon az új módszertanok, filozófiák megismeréséhez és képes legyen aktívan részt venni a gyakorlatokban.

Siessen, hogy ne maradjon le NYÁRI akciónkról!

Akciónk keretében most a listaárhoz képest bármelyik szimulációnkon 15%-al olcsóbban vehet részt csapatával. Több egyidejű szimuláció rendelésénél további kedvezményekkel, egyedi árajánlatokkal várjuk!

 

Amennyiben szeretne többet tudni tréningjeinkről, weboldalunkon részletesen olvashat róluk, illetve részt vehet ingyenes konzultációnkon, melynek keretében átbeszéljük a cégen, szervezeten belül megoldásra váró kihívásokat, és egy picit közelebb kerülhet ahhoz, hogy mit is tud az üzleti szimuláció valójában.

  Vegye fel velünk a kapcsolatot!

  Megkeresés témája:


  Az űrlap elküldéshez el kell fogadni az Adatvédelmi Tájékoztatót.