Ocean’s 99

by GamingWorks

BiztonságtudatosságKibervédelemKockázatmenedzsment

Mérje fel egy izgalmas projekt kockázatát és tervezze meg a felbecsülhetetlen értékű műkincsek logisztikáját. Biztosítsa, hogy a Tokyo múzeum rendezvényét ne árnyékolja be egy hackertámadás! Biztos, hogy mindenre felkészült?

A TÖRTÉNET:
A Tokió Bank tulajdonosa úgy dönt, hogy három világhírű tárgyat állít ki a nagyközönség részére: a ‘Star of Africa’ gyémántot, a ‘Jewish Bride’ című festményt és egy ‘Bugatti 59’ típusú járművet. Ahhoz, hogy ez létrejöhessen, mindegyik tárgyat át kell szállítani a Tokió Múzeumba, ahol 4 hónapig lesznek láthatóak a kiállítási darabok. A kihívás tehát nem kevesebb, mint a tárgyak Tokióba juttatása, megfelelő biztonság intézkedések és a határidő betartása mellett. Minden nap késéssel a bank és a múzeum komoly pénzügyi és presztízsveszteséget szenvedhet el. Ám nem árt az óvatosság sem, hiszen az Ocean’s 99 bűnszervezet is nagyon nagy érdeklődést mutat a kiállítandó tárgyak iránt. Ráadásul emellett más, előre nem látható veszélyek is a alááshatják az eredeti terveket.

Letölthető ismertető anyag magyar nyelven:

Letöltés

CÉLKÖZÖNSÉG:

A szimuláció az alábbi 8-12 fős csoportok részére hasznosítható.

VEZETŐI TESTÜLETEK

A résztvevőkkel a biztonságpolitikai és kockázatértékelési gyakorlatot végrehajva elérhetővé válik a szervezet aktuális kibervédelmi állapotának megértése.

IT CSAPATOK

A teljes szimuláció során a résztvevők világos képet kapnak a kibervédelem vonatkozásában együttműködő, az informatikai szolgáltatásokkal és folyamatokkal kapcsolatos összes területről.

VÉGFELHASZNÁLÓK

A résztvevők megtapasztalhatják a kibertámadások, fenyegetések és tevékenységek következményeit, valamint a biztonságpolitikának megfelelő hozzáállás és viselkedés szükségességét.